вторник, 24 марта 2015 г.

Селена Гомес

Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Selena Gomez
Зріст: 1.68 м
Дата народження: 22 липня 1992 | рак
Місце народження: Гранд-Прейрі, Техас, США
Жанри: 
Комедія, ток-шоу



Біографія:

Гомес народилася в Гранд-Прейрі, Техас у Рікардо Гомеса і колишньої театральної актриси Менді Тіфі (Корнетт). Її батько - американець мексиканського походження, а її мати наполовину італійка. Її батьки розлучилися, коли їй було п'ять років, вона була єдиною дитиною в сім'ї і виховувалася матір'ю. У 2006, Менді вступила в повторний шлюб з Брайаном Тіфі. Селену назвали на честь знаменитої мексиканської співачки Селени Тьян. В інтерв'ю за 2009 рік для «People», Гомес згадувала, що інтерес до акторської кар'єри був у неї ще з дитинства, тому що вона кожного разу спостерігала за виступами своєї матері в театрі. Вона отримала свідоцтво про закінчення середньої школи через домашнє навчання в травні 2010.

Гомес почала свою акторську кар'єру в сім років, зігравши Джанні всеріалі «Барні і Друзі». Вона сказала, що вивчила «все» про акторську майстерність під час серіалу. Пізніше вона зіграла другорядну роль в «Діти Шпигунів 3: Кінець Гри» і у фільмі «Вокер, техаський рейнджер». У 2004 Гомес стала потихеньку вливатися в компанію Дісней. Вона з'явився як запрошена зірка в серіалі «Все тіп-топ, або життя Зака ​​і Коді», пізніше отримала роль Макейли в серіалі «Ханна Монтана».


У 2008 Гомес з'явився у фільмі «Ще одна історія про Попелюшку», продовженні фільму в якому знялася Гіларі Дафф в 2004 році, партнером Селени став Дрю Сілі. Вона також озвучувала одну з дев'яноста шести дочок мера в мультику «Хортон» який вийшов у березні того ж року. У квітні Лейсі Роуз, з журналу Форбс поставила Гомес на п'яте місце в списку «Восьми найгарячіших підлітків, яких варто дивитися». Роуз описала Селену, як підлітка з різноманітними талантами. У червні 2009, Гомес у фільмі для каналу Дісней «Програма захисту принцес» зі своєю кращою подругою на той момент Демі Ловато. 28 серпня, через один місяць після виходу «Програми захисту принцес», Гомес зіграла у фільмі «Чарівники з Вейверлі Плейс в кіно», який був зроблений на основі серіалу.

У 2009 Селена з'явилася в якості гостя в одній із серій, серіалу«Дайте Санні шанс». Гомес, поряд з двома акторами з «Чарівників з Вейверлі» з'явилася в міні-серіалі «Все тіп-топ, або Життя на палубі». У лютому 2009 Гомес була прийнята на головну роль уфільмі «Рамона і Бізус», зроблений за книгою Беверлі Клірі. Перший фільм Селени, який показали в кінотеатрі «Рамон і Бізус» вийшов 23 липня 2010 року та отримав позитивні відгуки.


У березні 2010, Variety повідомило, що Гомес збирається зіграти головну роль в молодіжному фільмі «Монте Карло» з Лейтон Містер і Кейті Кессіді. У фільмі Гомес грає Грейс, дівчинку, яку прийняли за світську людину під час поїздки в Париж. Щоб підготуватися до ролі Гомес навчилася грати в поло, а також двох тижнів вивчала, як говорити на двох різних британських акцентах. У тому ж самому році Гомес підтвердила, що четвертий сезон серіалу «Чарівники з Вейверлі» стане останнім.


Селена почала носити кільце чистоти, коли їй було 12 років. У неї є п'ять собак і вона описує себе як велику шанувальниця тварин.

Після того, як Гомес і Ловато, з якою вона познайомилася на прослуховуванні в серіал «Барні і друзі» відправили нове відео на свій аккаунт на YouTube в березні 2008, Майлі Сайрус зі своєю подругою Менді Джірокс завантажили пародію на це відео, яке привернуло увагу преси. Журналісти заявили, що можливо Гомес і Ловато хочуть замінити Майлі Сайрус. Селена пояснила, що не було ніякої ворожнечі, сказавши: «Я незацікавлена бути кимось окрім себе, і я не збираюся нікого замінювати. Я думаю, що вона чудова співачка, і звичайно це комплімент. Але я хотіла б йти іншим шляхом». Про те, що Селена латиноамериканка за походженням вона говорить: «Ми з сім'єю ходимо до церкви. Ми робимо все, що й інші католики, але ми не дотримуємося усіх традицій окрім походів в парк на барбекю по неділях після церкви».


У січні 2011 Гомес почала отримувати на свою адресу погрози про смерть через твіттер від фанатів Джастіна Бібера після того, як з'явилися фотографії з їх спільної відпустки на новий рік. У грудні 2010 Гомес не стала підтверджувати, що вони зустрічаються сказавши, «Ми просто любимо проводити час разом. Ніхто не завадить нам сходити на обід і робити різні речі».


Фільмографія:

2011 Маппет шоу / Muppets, The
2011 Монте-Карло / Monte Carlo ... Grace / Cordelia Winthrop Scott
2010 Рамона і Бізус / Ramona and Beezus ... Beezus
2009 Артур та помста Урдалака / Arthur et la vengeance de Maltazard (мультфільм) ... Selenia, озвучка
2009 Чарівники з Вейверлі / Wizards of Waverly Place: The Movie (ТБ) ... Alex Russo
2009 Програма захисту принцес / Princess Protection Program (ТБ) ... Carter
2008-2009 Люкс-життя на палубі / Suite Life on Deck, The (серіал)
2008 Ще одна історія про Попелюшку / Another Cinderella Story ... Mary
2008 Хортон / Horton Hears a Who! (мультфільм) ... Helga, озвучка
2007 What's Stevie Thinking? / What's Stevie Thinking? (ТБ) ... Stevie Sanchez
2007-2009 Чарівники з Вейверлі / Wizards of Waverly Place (серіал) ... Alex Russo
2006-2009 Ханна Монтана / Hannah Montana (серіал) ... Mikayla
2006 Brain Zapped / Brain Zapped (ТБ) ... Emily Grace Garcia
2005 Вокер, техаський рейнджер: Випробування вогнем / Walker, Texas Ranger: Trial by Fire (ТБ) ... Julie
2005 - 2007 Все тіп-топ, або життя Зака і Коді / Suite Life of Zack and Cody, The (серіал) ... Gwen
2003 Діти шпигунів 3: Гру закінчено / Spy Kids 3-D: Game Over ... Waterpark Girl
1992 - 2008 Барні і друзі / Barney & Friends (серіал) ... Gianna

Комментариев нет:

Отправить комментарий